2020: Van Zwolse Deelfiets naar Deelfiets Nederland

2020: Van Zwolse Deelfiets naar Deelfiets Nederland

Het jaar 2020 is voor mij voorbijgevlogen. Hoe wij er met Deelfiets Nederland aan het einde van het jaar voor staan had ik begin 2020 niet durven dromen.

Samen met Fikret Akin wilden we Zwolle veroveren met onze eigen deelfietsen. Dankzij veel ondernemers en de gemeente Zwolle en Provincie Overijssel mochten we onze stad een beetje blauwer maken.

Door het jaar heen hebben we een aantal stappen kunnen maken. De Zwolse Deelfiets is Deelfiets Nederland geworden. Ons management team is uitgebreid met Michael Wolf en Patrick Visch. Samen met een aantal enthousiaste toppers die ons MT team ondersteunen werken we verder aan onze ideeën. En samen staan we sterk.

Met een groot project in Groningen hebben we kunnen laten zien waar we toe in staat zijn. We hebben kunnen inspelen op de bezorgmarkt waar een grote behoefte aan Deelfietsen ontstond. En zowel de ondernemers als de overheden weten ons te vinden als er behoefte is aan slimme mobiliteitsoplossingen.

In het nieuwe jaar willen we jullie meenemen op reis. Onze ondernemersdroom gaat inmiddels veel verder dan Zwolle. We worden hierbij gesteund door onze vrienden, familie, leveranciers en natuurlijk onze klanten. Vol spanning en enthousiasme gaan we 2021 in.

In januari komen we met mooie nieuwsberichten. We kijken er nu al naar uit. Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2021 toe.

Oumar Sylla, Deelfiets Nederland