Deel mee en join the crowd!

Deel mee en join the crowd!

Investeer in dé slimste mobiliteitsoplossing voor jouw stad!

In 2018 is onze reis als Zwolse Deelfiets begonnen. Met veel enthousiasme hebben we veel Zwolse bedrijven kunnen voorzien van ons Deelfiets concept. Ook de gemeente Zwolle zag mogelijkheden voor ons en zo konden we een aantal openbare plekken voorzien van onze elektrische fietsen. Zo zijn we er voor de stad!

De groei van Deelfiets Nederland
In 2020 zagen we meer kansen in de markt. Onze naam hebben we veranderd naar Deelfiets Nederland. Hiermee spreken wij onze ambities uit.

Afgelopen maanden hebben wij ons concept verder uitgerold in opdracht van Gemeente Kampen en provincie Groningen. Ons meest recente succes is het winnen van een grote deelfiets aanbesteding (dit maken wij binnenkort bekend) in een grote provincie. Dankzij deze aanbesteding staan wij vanaf februari 2021 op 19 nieuwe locaties. We groeien!

De volgende stap
Naast de groei in fietsen willen wij ons eigen platform verder ontwikkelen en ons team verder uitbreiden. Hiervoor zoeken we een financiering die past bij onze doelstellingen. In 2021 willen wij deze groei realiseren en daarom starten wij een crowdfund-actie van € 250.000,-.

 

Crowdfunding

We hebben gekozen voor een financieringsvorm die het beste bij ons past. Crowdfunding. Hiermee kunnen we met onze achterban DELEN!

Onze deelnemers krijgen namelijk niet alleen rente, zij zijn ook unieke ambassadeurs van ons Deelfiets concept, dragen bij aan de energietransitie in Nederland en maken de Deel-economie mogelijk.

Deelnemers fietsen en delen mee!

Deelnemers aan deze actie krijgen naast de rente een ruim fietstegoed. Zo ben je op alle plekken waar onze fietsen beschikbaar zijn voorzien van het meest Nederlandse vervoer: de Deelfiets.

Begin 2021 start de Crowdfundactie, maar je kan nu al voorinschrijven als je interesse hebt in deze actie. Als je voor-inschrijft ga je geen verplichting aan, je kan altijd terug.

Dit bieden we onze Deel-nemers aan:

  • Een mooi rendement op jouw inleg
  • 6% rente op jaarbasis over jouw belegging
  • 6% van jouw inleg in fietstegoed voor onze Deelfietsen
  • De looptijd van deze obligatie is 5 jaar
  • De uitbetaling is per kwartaal met rente en aflossing
  • Je kunt al meedoen vanaf € 250,-

Direct na de start beginnen we met de betaling van rente en aflossing. Bij deze vorm heb je de zekerheid dat er elk kwartaal een overschrijving plaatsvindt en jouw investering langzaam maar zeker weer bij je terug komt met een aantrekkelijke rente.

Deel jij ook mee?

Wanneer je interesse hebt in deze actie kan je hier jouw gegevens achterlaten. Wij nemen direct contact met je op.

Wil je eerst meer informatie over de voorwaarden of over onze plannen? We nemen je graag mee in onze reis. Neem daarvoor contact op met Patrick Visch via patrick.visch@deelfietsnederland.nl of 06-1244 8821.

Meld je aan en deel mee!