Nieuw Deelfiets Nederland app

Nieuw Deelfiets Nederland app

Een nieuw concept, betekend voor ons een nieuwe app. Een nieuwe app met verschillende mogelijkheden en verbeteringen ten opzichte van onze vorige app.

Dit houdt in dat de Zwolse Deelfiets app binnenkort verdwijnt en je verder kunt op de Deelfiets Nederland app. We hebben onze app vereenvoudigt, verbeterd en nieuwe functionaliteiten er aan toegevoegd. Er zijn verschillende nieuwe mogelijkheden voor onze gebruikers, zowel de pariculiere als zakelijke gebruikers.

Zo kun je in de app eenvoudig registreren, de locaties van de beschikbare fietsen zien en onze fietsen ontgrendelen. Daarnaast kun je verschillende fietsroutes zien, die je wegwijs maken rondom de regio waar je wilt gaan fietsen. Ook bieden verschillende ondernemers diverse leuke acties en promoties aan via onze app. Hier kun je van profiteren.

De Deelfiets Nederland app is niet alleen voor ons. Ook nodig wij verschillende deelfiets aanbieders of fietsbedrijven aan om zich aan te sluiten bij Deelfiets Nederland. Via onze app kun je binnenkort ook fietsen verkrijgen van verschillende deelfiets aanbieders.

Ben je geïnteresseerd in onze app en ons systeem? Neem gerust vrijblijvend.contact op en wij vertellen je meer.