Deelfietsen op het station in Kampen/IJsselmuiden

Deelfietsen op het station in Kampen/IJsselmuiden

Onze deelfietsen zijn nu ook in de fietsenkelder op het station Kampen/IJsselmuiden beschikbaar. De deelfietsen zijn uitermate geschikt voor verschillende doelgroepen. Voor de Kampenaren, toeristen, studenten of forensen is het een uitermate geschikt vervoersmiddel om je hiermee te verplaatsen in en rondom de stad. Laat je auto staan en kies voor onze Deelfiets Nederland fietsen om op je gewenste locatie te komen.

Op de aanduidingsborden op het station kun je zien waar onze fietsen staan. Wij zullen hier ongeveer 15 elektrische deelfietsen beschikbaar stellen. De fietsen kun je verkrijgen door onze nieuwe app te downloaden en je zelf te registreren. Zoek de locatie in de app, scan de QR-code op de fiets en ontgrendel het slot. Ook hebben wij rekening gehouden met de hygiene van onze fietsen, zodat je veilig op pad kunt.

De kosten voor het gebruiken van de fietsen is € 2,- per uur en maximaal € 12,- per dag. Ga je structureel gebruik maken van onze deelfietsen voor je werk of andere doeleinden, dan hebben wij ook een abonnement waar je gebruik van kan maken. Neem gerust contact met ons op m.b.t. de voorwaarden van zo’n abonnement.

Sindskort, staan wij ook met regulier fietsen bij het station in Kampen Zuid. Meer weten hierover? Ga naar: https://www.deelfietsnederland.nl/2020/10/21/station-kampen-zuid-15-reguliere-deelfietsen-tot-uw-beschikking/


Let op! De locaties kunnen sinds de publicatie van dit nieuwsbericht zijn gewijzigd. Kijk voor de actuele locaties en beschikbaarheid op https://www.deelfietsnederland.nl/locaties/ of in de Deelfiets Nederland App.