Even voorstellen, welkom Marcel!

Even voorstellen, welkom Marcel!

Graag stellen wij onze nieuwe collega aan u voor. Marcel van Wijk komt ons team versterken en gaat aan de slag als accountmanager/relatiebeheerder projecten. Hij zal zich focussen op bestaande en nieuwe projecten in de verschillende regio’s waarin wij actief zijn.

Marcel van Wijk woont in het mooie Nieuwleusen. Met zijn partner Yvonne is hij ouder van vijf studerende kinderen. In zijn vrije tijd is hij graag buiten bezig met sportieve activiteiten (wielrennen, mountainbiken), maar ook is hij op het water te vinden.

Hij is van origine Bedrijfseconoom met veel ervaring in de bancaire sector. In de tweede helft van zijn carrière heeft hij gekozen om zijn hart te volgen en in de fietsenbranche te stappen. Inmiddels heeft hij een eigen onderneming, waarmee hij o.a. voor Deelfiets Nederland aan de slag gaat.

Bij Deelfiets Nederland zal hij de rol van Accountmanager/Relatiebeheerder op zich nemen. In deze rol zal hij de publieke/private organisaties adviseren over de mogelijkheden bij Deelfiets Nederland.

Op de vraag waarom hij voor Deelfiets Nederland heeft gekozen, antwoord Marcel: ‘’Ik heb voor Deelfiets Nederland gekozen, omdat ik geloof in zowel het geweldige enthousiasme van de club, als ook het hele concept om Nederland slimmer en groener gebruik te laten maken van mobiliteit.

En als we hem vragen naar zijn verwachtingen bij Deelfiets Nederland zegt Marcel: ‘’Ik verwacht dat Deelfiets Nederland binnenkort bekend staat als “Dé aanbieder van Fiets Deelmobiliteit’’. Het is geweldig om te merken hoe enthousiast Deelfiets Nederland wordt ontvangen in de markt. Nederland is rijp om Deelfiets Nederland te omarmen!’’

Marcel hoopt samen met het team ervoor te zorgen dat alle grote- en middelgrote gemeentes in Nederland direct aan Deelfiets Nederland zullen denken als zij hun beleid op het gebied van deelmobiliteit aan het vormen zijn. Daarnaast dat ook privaat Nederland in gaat zien dat Deelfiets Nederland een goed alternatief biedt voor het traditionele plaatje van (zakelijke) mobiliteit.

Namens het Deelfiets Nederland team heten wij Marcel van harte welkom. Samen gaan wij onze gezamenlijke doelen en jouw ambities waarmaken.

Laten we delen!