Groepsverhuur

Ook voor groepen!

Laten we delen.

Naast de mogelijkheid om deelfietsen te huren op onze vaste locaties, verhuren wij onze e-bikes en/of reguliere deelfietsen ook regelmatig aan verschillende groepen.

Onze deelfietsen zijn te huur voor verschillende groepsactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groepsritten, vrijgezellenfeesten, stadsrondleidingen, sportactiviteiten en overige gelegenheden. Zo kun je de fietsen inzetten voor een sportieve fietstocht of om tijdens een bijeenkomst gemakkelijk van de ene locatie naar de andere locatie te reizen. Het is een praktisch vervoermiddel en ook nog eens gezond! Je kunt kiezen om gebruik te maken van een elektrische deelfiets of van een deelfiets zonder elektrische ondersteuning.

Tarieven

Onze reguliere deelfietsen zijn te huur voor €15,- per dag en onze elektrische deelfietsen zijn te huur voor €22,50,- per dag. Mits gewenst, kunnen wij de deelfietsen op locatie bezorgen en naderhand weer ophalen. Voor het bezorgen en ophalen van de deelfietsen binnen en rondom Zwolle vragen wij een bijdrage van €2,50 per deelfiets. Voor locaties buiten Zwolle zullen wij een ander tarief hanteren. Dit is maatwerk en zullen wij vooraf communiceren.

Wil je een reservering plaatsen voor een groepsverhuur? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen naderhand contact met je opnemen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
(038 – 88 88 502 | info@deelfietsnederland.nl)

Aanvragen fietsen voor groepen