Helaas! Geen “Starter van het jaar”, maar wel ontzettend trots.

Helaas! Geen “Starter van het jaar”, maar wel ontzettend trots.

Donderdag 9 december vond het Regio Zwolle Congres plaats. Tijdens dit congres werden de “Starter van het jaar” en “Ondernemer van het jaar” bekendgemaakt.

Wij zijn helaas niet in de prijzen gevallen… Maar wat was het een mooie ervaring en wat zijn wij trots! Genomineerd zijn voor zo’n prestigieuze prijs is een hele eer. Het heeft ons doen beseffen waar we mee bezig zijn, wat voor jaar we achter de rug hebben en wat voor bergen wij hebben moeten verzetten om hier te komen.Wij zijn trots op ons concept, ons talentvolle en enthousiaste team en onze trouwe supporters! Ontzettend bedankt voor alle steun en enthousiasme. Wij hadden de titel graag gewonnen, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn!

Gefeliciteerd Niels Schutter en Roeland Veen (Trending Tea) met de overwinning en de titel “Starter van het jaar”. Veel succes verder met de onderneming! Ook willen wij Bas Potjes (Roscom) feliciteren met het winnen van de titel “Ondernemer van het jaar.”

Als laatste feliciteren wij Wim Brink met het winnen van de oeuvreprijs. Bedankt voor al je steun Wim en van harte met de award. Wat een eer!