Het concept

Deelfiets Nederland elektrische fiets

Onze elektrische fietsen zijn te herkennen aan het robuuste frame, hierdoor hebben de fietsen een unieke uitstraling. Met een maximale snelheid van 25 km p.u en een volle accu heb je ruim 50 km rijplezier. De fiets heeft 3 verschillende ondersteuningsniveaus en 8 versnellingen. De fietsen zijn allemaal voorzien van een unieke QR-code waarmee je deze gemakkelijk kunt ontgrendelen met onze Deelfiets Nederland app op je smartphone.

Het slimme slot

Met het slimme Bluetooth slot van Axa in combinatie met onze Deelfiets Nederland app kan je gemakkelijk onze elektrische fietsen ontgrendelen.

De Deelfiets Nederland mobiele app

Op de Deelfiets Nederland app kun je op een eenvoudige manier jezelf registreren. Als je bent ingelogd is het mogelijk om in te zien op welke locaties onze fietsen te vinden zijn. Je kan ruim een kwartier van te voren een fiets reserveren. Het beëindigen van je huurperiode en de betaling hiervan gebeurt ook via de app door middel van IDEAL of creditcard. Ook hebben wij in de nieuwe app verschillende fietsroutes met bezienswaardigheden beschikbaar waar je als gebruiker gratis gebruik van kan maken. Deelfiets Nederland is een platform waar ook andere deelfiets aanbieders en bedrijven hun fietsen kunnen aanbieden aan alle gebruikers. Hierdoor heeft een gebruiker maar één app nodig om de fietsen van verschillende aanbieders in gebruik te nemen.

Deelfiets Nederland abri met lock & load systeem

Innovatie is een van onze kerntaken. Met ons jonge team zijn we elke dag bezig om onze producten steeds weer te verbeteren. Zo hebben wij ook de Deelfiets Nederland abri ontwikkeld waar je op elke gewenste locatie een hub kunt creëren voor elektrische deelfietsen. De elektrische deelfietsen worden in de abri verticaal geparkeerd, waarna je de fiets met één kabel vergrendelt en deze direct wordt geladen.

Wil je ook gebruik maken van ons concept?

Wil je ook het Deelfiets Nederland concept in je eigen stad, gemeente, dorp of regio? Ben je een fietsaanbieder en ben je op zoek naar een systeem dat je 1-op-1 kunt gebruiken? Ben je een bedrijf en wil je de deelfietsen inzetten voor woon- en werkverkeer van je medewerkers? Bij ons ben je op het juiste adres. Maak gebruik van ons all-in concept, waarbij wij onze fietsen, sloten, abri of app aan je beschikbaar stellen. Ook kun je gebruikmaken van losse onderdelen van ons concept.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.