Wij introduceren: Deelfiets Nederland

Wij introduceren: Deelfiets Nederland

Welkom op onze Deelfiets Nederland website! Afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met het oprichten van Deelfiets Nederland. Deelfiets Nederland is ontstaan vanuit vraag voor de Zwolse Deelfiets buiten Zwolle.

Wij zijn in maart 2018 gestart met de Zwolse Deelfiets. Inmiddels zijn wij al 2 jaar actief in Zwolle en uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 100 elektrische fietsen bij verschillende bedrijven. Daarnaast hebben wij verschillende locaties waar de particuliere gebruikers onze fietsen kunnen vinden.

Ook zijn wij momenteel bezig met het introduceren van onze reguliere deelfietsen. Deze hebben dezelfde vorm en zijn van hetzelfde merk als onze elektrische fietsen. Ook het systeem blijft hetzelfde.

Door de vraag naar het concept van onze Zwolse deelfiets (fietsen, sloten, abri’s en app) buiten Zwolle, hebben wij besloten om dit ook onder Deelfiets Nederland aan te bieden.

Onze fietsen zijn nu ook op het station in Zwolle en Kampen beschikbaar. Daarnaast zijn gesprekken gaande m.b.t. nog meer verschillende plaatsen in Nederland.

Wat is nieuw aan Deelfiets Nederland?

Met Deelfiets Nederland bieden wij ”onze” deelfietsen binnen en buiten Zwolle aan. Wij bieden ons systeem o.a. aan gemeenten, provincies en collega fiets aanbieders. Collega’s die hun fietsen ook willen delen met de inwoners van Nederland, maar nog geen werkende app, slimme sloten of geschikte fietsen hebben. Ook is het mogelijk voor bedrijven om hun eigen fietsen aan te bieden via onze app. Er kan gebruik worden gemaakt van het totaalconcept, maar ook van losse onderdelen uit dit concept.