Wij zijn genomineerd voor Starter van het jaar regio Zwolle 2021!

Wij zijn genomineerd voor Starter van het jaar regio Zwolle 2021!

‘’Gefeliciteerd, jullie zijn genomineerd voor de Starter van het Jaar Regio Zwolle 2021’’ is wat er in onze mailbox verscheen. Was het echt? Ja echt! 


De verkiezing voor ‘Starter van het Jaar’’ en ‘’Ondernemer van het Jaar’’ wordt jaarlijks gehouden en is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. De verkiezing beloont echt ondernemerschap: ambitie, durf, innovatie en creativiteit. Super gaaf om één van de genomineerden te mogen zijn. Wij zijn ontzettend blij met en trots op deze nominatie.

Waar in 2018 onze reis begon met Zwolse Deelfiets, opereren we nu onder de naam Deelfiets Nederland. Waar we eerst alleen de zakelijke markt in Zwolle toetraden met onze fietsen, waren we al snel ook op publieke locaties te vinden. Met dank aan Gemeente Zwolle en Provincie Overijssel. Waar eerste de focus op Zwolle lag, zijn wij afgelopen jaren ook landelijk (Kampen, Groningen, Friesland, Ommen, Dalfsen, Enschede, Arnhem en Nijmegen) gaan opereren. 

Ook zijn wij de bezorgfiets markt opgegaan. Al snel wist de horeca ons te vinden. Wij zijn er zeer trots op, dat wij in deze moeilijke tijd deze sector mogen en kunnen helpen met onze bezorgfietsen. 

Inmiddels is ons team gegroeid tot 14 personen. Onze talentvolle collega’s die startten als stagiaires, zijn bij ons gebleven en blijven ons ondersteunen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Nieuwe collega’s die met hun kennis en talent, een belangrijke bijdrage leveren aan Deelfiets Nederland. Vanuit Tiem worden wij ondersteund door enthousiaste collega’s die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar voor ons ontzettend belangrijk zijn.

Mobiliteit, duurzaamheid, innovatie, milieu en technologie is altijd onze focus geweest. De afgelopen jaren zijn wij mooie samenwerkingen aangaan.  Samenwerkingen die nodig waren om stappen te maken. Je kunt niet alles zelf doen, samen kom je verder. We werken o.a. samen met mooie bedrijven, zoals Kennispoort, Windesheim, Deltion College, PEC Zwolle, Tiem en Vakmensen. 

Op vrijdag 19 november was daar dan de dag. Om 15.00 uur gingen wij uiteraard op de fiets richting de binnenstad van Zwolle. In de grote Kerk zou bekendgemaakt worden dat wij zijn genomineerd voor deze eervolle nominatie. Onze buurman Hans Paul Visscher van Wecovi, die vorig jaar ‘’Ondernemer van het jaar’’ is geworden heeft de bekendmaking gedaan. Het was een mooie dag!


Naast Deelfiets Nederland zijn er nog twee gave startende ondernemers (Roeland Veen en Niels Schutter van TrendingTea uit Dronten en Wouter Simons van EntoBreed uit Zwolle) genomineerd. Uiteraard willen wij hun ook feliciteren met deze nominatie en willen wij hen heel veel succes toewensen.


Inmiddels hebben wij een bezoek gehad van de vakjury en hebben wij vol trots ons bedrijf laten zien en ons verhaal vertelt. Verder zijn er opnames geweest voor een gave introductie video over ons bedrijf. Spannend, maar ontzettend leuk!


Vanaf 2 december tot 8 december kan er gestemd worden. Stem via hier: STEM!