Onze deelfietsen op station Zwolle

Onze deelfietsen op station Zwolle

Sinds kort, zijn onze deelfietsen ook op het vernieuwde station Zwolle beschikbaar. Je kunt onze fietsen aan beide zijden op het station verkrijgen.

Op de aanduidingsborden op het station kun je zien waar onze fietsen staan. Wij zullen hier ongeveer 50 elektrische deelfietsen beschikbaar stellen. De fietsen kun je verkrijgen door onze nieuwe app te downloaden en je zelf te registreren. Zoek de locatie in de app, scan de QR-code op de fiets en ontgrendel het slot. De fietsen zullen wij regelmatig onderhouden, zodat jij altijd op een goed werkend fiets zult fietsen. Ook hebben wij rekening gehouden met de hygiene door desinfectie middelen hebben geplaatst op de beschikbare locaties waar je onze fietsen kunt verkrijgen.

De kosten voor het gebruiken van een elektrische fiets is € 2,- per uur en maximaal € 12,- per dag. Ga je structureel gebruik maken van onze deelfietsen voor je werk of andere doeleinden, dan hebben wij ook een abonnement waar je gebruik van kan maken. Vraag gerust naar de voorwaarden van een abonnement.


Let op! De locaties kunnen sinds de publicatie van dit nieuwsbericht zijn gewijzigd. Kijk voor de actuele locaties en beschikbaarheid op https://www.deelfietsnederland.nl/locaties/ of in de Deelfiets Nederland App.