Deelfiets Nederland

Deelfiets Nederland voor een duurzamer,
gezonder en tevreden Nederland.

Deelfiets Nederland bestaat uit een jong en gepassioneerd team dat zich iedere dag inzet voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gebruiker willen wij met onze elektrische en reguliere deelfietsen vrijheid en gemak laten ervaren.  

Op zes maart 2018 is eigenaar, Oumar Sylla, gestart met de Zwolse Deelfiets. Een deelfiets concept met reguliere en elektrische deelfietsen die vrijheid en gemak moet bieden aan de zakelijke en particuliere markt. Inmiddels heeft het concept van de Zwolse Deelfiets zich doorontwikkeld tot Deelfiets Nederland, zodat we stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze deelfietsen en uiteindelijk ons streven binnen Nederland te realiseren.  

Onze deelfietsen zijn robuust en elegant tegelijk. De elektrische technologie is professioneel verwerkt in onze elektrische fietsen en door het lichte gewicht van de fiets heeft de gebruiker de mogelijkheid te kiezen om wel of geen gebruik te maken van de elektrische ondersteuning. Daarnaast zijn onze fietsen voorzien van een slim slot die met onze Deelfiets Nederland app te ontgrendelen is.  

Onze missie

Onze missie is om mensen bewust te maken van duurzame mobiliteit door middel van ons platform. Ons platform bestaat uit elektrische deelfietsen, een smartlock, app en een abri met lock and load. 

Onze visie

Wij geloven in een toekomst met duurzame mobiliteit en de daar bijbehorende technologische toepassingen. Wij hebben een platform ontwikkeld waar alle deelfiets aanbieders gebruik van kunnen maken en hun deelfietsen op kunnen aanbieden. De toenoemende verkeers- en parkeerproblematiek rondom de steden en dorpen willen wij reduceren door middel van ons platform. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan een lagere CO2-uitstoot en een milieuvriendelijk Nederland. Onze ambitie is om het grootste deelfiets platform van Nederland te worden.

Ons Team

Oumar

Manager Product & Innovatie,
tevens Managing Director

Marcel

General Manager

Fikret

Manager Marketing & Communicatie

Maikel

Manager Digital Technology  

Michael

Manager Strategy

Karima

Marketing manager

Martin

Financieel administratief medewerker

Brian

Service & Delivery

Zakwan

Software Developer

Nick

Software developer

Quinn

Junior Developer stage

Chun

Junior Developer stage

Basem

Service monteur

Mohamed

Service monteur

Mohammed

Service monteur

Leonie

Ondersteuning

Deelfiets Nederland / Zwolse Deelfiets
in beeld