Deelfiets Nederland neemt KeoBike over en breidt daarmee uit met deelfietslocaties in Gelderland, Utrecht en Almere!

Deelfiets Nederland neemt KeoBike over en breidt daarmee uit met deelfietslocaties in Gelderland, Utrecht en Almere!

Per 1 januari 2024 nemen wij met Deelfiets Nederland het door Keolis Nederland ontwikkelde deelfietssysteem KeoBike over. Daarmee houdt de naam KeoBike, die sinds 7 jaar rondfietst in de provincies Gelderland en Utrecht en de gemeente Almere, op te bestaan. Het duurzame deelfietssysteem blijft met deze overname als ‘first- en last-mile’’ oplossing onderdeel uitmaken van het totale mobiliteitsaanbod in de gebieden.

Wij zijn heel trots op deze mooie ontwikkeling en beschouwen dit ook echt als een waardevolle toevoeging aan onze organisatie. Het concept van KeoBike sluit goed aan bij onze ambities en visie voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Wij zijn vastbesloten om dezelfde kwaliteit van producten en service te blijven bieden als het gaat om deelfietsen in de provincies Gelderland en Utrecht, en de gemeente Almere. Met ons concept (app, platform en deelfietsen) zullen wij de gebruikers voorzien van een duurzame ‘first- en last-mile’ oplossing. We kijken er naar uit om aan de slag te gaan.

Voor de KeoBike gebruiker(s) veranderen er enkele zaken. Gebruikers maken per 1 januari gebruik van het Deelfiets Nederland platform en app. De huidige KeoBike app verdwijnt en wordt vervangen door de app van Deelfiets Nederland. De carrousels, abri’s, inpandige stallingen en fietsen worden ook door ons overgenomen. Voor huidige Deelfiets Nederland-gebruikers betekent deze overname dat ze op maar liefst 54 nieuwe locaties, verspreid over Gelderland, Utrecht en Almere, een deelfiets kunnen huren!

Met enthousiasme kijken we uit naar een fijne samenwerking met de betrokken provincies en gemeentes, en bedanken we KeoBike voor het gestelde vertrouwen. Laten we delen!