Transfernieuws: Michael Wolf versterkt Team Deelfiets Nederland

Transfernieuws: Michael Wolf versterkt Team Deelfiets Nederland

Vorige week werd bekend dat het concept van Zwolse Deelfiets inmiddels de Zwolse grenzen voorbij gaat en zich zal doorontwikkelen als landelijk platform: Deelfiets Nederland.

Om deze ambities vorm te geven, wordt het team per direct commercieel ondersteund door Michael Wolf. Michael zal de ambities van Deelfiets Nederland vertalen en begeleiden richting commerciële plannen die moeten leiden tot de landelijke groei van het platform en het Zwolse bedrijf. 

Oprichter/eigenaar Oumar Sylla (product ontwikkeling & innovatie) en Fikret Akin (marketing) hebben in twee jaar tijd een volwassen concept neergezet in “hun” Zwolle. Met een robuuste elektrische fiets, een ruimtebesparend ophangsysteem, slimme sloten en een gebruiksvriendelijke gebruikersapp, is het tijd om de Zwolse grenzen over te steken en nieuwe steden aan te laten sluiten. 

Wolf: “Ik heb Oumar leren kennen in de businessclub van PEC Zwolle en ik ben er langer van overtuigd dat de samenleving behoefte heeft aan de alternatieve wijze waarop Deelfiets Nederland mobiliteit aanbiedt. De recente ontwikkelingen in de wereld bevestigen dat. Van stikstof discussie tot corona crisis, we zullen ons als maatschappij duurzamer en vitaler moeten gedragen. Dat is waar wij ons steentje aan bijdragen. Heel tof om deze jonge ondernemers hierbij te ondersteunen!” De klik is volledig wederzijds: “Met de ondersteuning van Michael halen we de commerciële drive en structuur aan boord, die ons verder gaat helpen bij de ontwikkeling van ons bedrijf. We kiezen voor een specifieke methodiek, waarbij Michael als aanjager en bewaker een passende aanvulling is van ons team”, aldus Sylla.

Als Zwolse start-up hebben heeft Deelfiets Nederland ondertussen al een mooi trackrecord opgebouwd, waarbij de deelfietsen o.a. te gebruiken zijn op publieke locaties als Station Zwolle, @IJsselhallen, Hanzeland en het Gasthuisplein. Daarnaast hebben tientallen Zwolse ondernemingen een zakelijk abonnement afgesloten waarbij ze één of meerder elektrische fietsen in huisstijl aanbieden aan hun medewerkers. Het driekoppige team stapt vol positieve energie de toekomst tegemoet: “De stip op de landelijke horizon staat, de weg ernaar toe is een ambitieuze. Maar daar hebben we met het volledige Deelfiets Nederland team enorm veel zin in. Wij zijn klaar om verder op te schalen, de aanvragen vanuit het land volgen elkaar steeds sneller op. Wij zijn klaar voor heel Nederland.”

Wil je in contact komen met collega Michael over onze deelfietsen? Neem dan gerust contact op via:

📩 michael.wolf@deelfietsnederland.nl

📞 06 – 31 765 820