Werken bij Deelfiets Nederland

Sindskort zijn de Zwolse roots losgelaten en gaan we, omdat de ambities verder reiken dan de Zwolse grenzen, door als Deelfiets Nederland.
 
Dit betekent dat we vanuit drie takken opereren en groeien: 
  • Product Ontwikkeling & Innovatie
  • Marketing
  • Sales
De missie van ons bedrijf is:

Deelfiets Nederland maakt impact in de stad. Wij geven, samen met onze partners, iets terug aan steden die net als ons geloven in de deeleconomie. Schonere lucht, vitalere burgers, autovrije centra. Dit doet Deelfiets Nederland via haar robuuste, innovatieve (elektrische) fiets, een gebruiksvriendelijke mobiele app en een data gedreven platform. Hierdoor realiseren en organiseren we onze missie gezamenlijk met onze opdrachtgevers op overzichtelijke en inzichtelijke wijze.

Wij delen… Dezelfde duurzame en vitale normen en waarden als onze opdrachtgevers.
Wij delen… Onze fietsen met de burger.

Wij delen… De datagedreven inzichten en impact.

 
De visie is dat we een nieuwe lifestyle neerzetten waarbij delen, duurzaamheid en vitaliteit de basis vormen.
 
Je zult verwachten dat de nieuwe landelijke focus, de nieuwe branding en de (beoogde) groei flinke uitdagingen met zich meebrengen. En dat is ook zo. En dat is tof!
 
Wij zoeken daarom altijd intrinsiek gemotiveerde mensen die vanuit hun werkervaring en/of studie een relevante bijdrage willen leveren aan één van de drie takken en het bedrijf op hun manier een stap vooruit brengen. Samen écht impact maken, dat is het plan.

Wil jij deel uitmaken van het Deelfiets Nederland team?

Stuur je CV en motivatiebrief naar:

info@deelfietsnederland.nl