Werken bij

STAGE VACATURE

Commerciële talenten gezocht!

Wie is er nou geen voorstander van een duurzamere en vitalere samenleving? Deelfiets Nederland bestaat uit een jong en gepassioneerd team dat zich iedere dag inzet voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gebruiker willen wij met onze elektrische deelfietsen vrijheid en gemak laten ervaren. In 2018 zijn wij gestart met de Zwolse Deelfiets. Een elektrische deelfiets die vrijheid en gemak moet bieden aan de zakelijke en particuliere markt.

Inmiddels heeft het concept van de Zwolse Deelfiets zich doorontwikkeld tot Deelfiets Nederland, zodat we stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze elektrische deelfietsen. Help jij ons mee om deelfiets specialist nummer 1 van Nederland te worden? Deelfiets Nederland biedt jou een complete stage, waarbij jij de ruimte én begeleiding krijgt om je op commercieel gebied te ontwikkelen; van acquisitie tot relatiebeheer, van offertes schrijven tot zakelijk netwerken.

Commercieel medewerker bij Deelfiets Nederland
Neem jij onze aanstaande klanten met jouw enthousiasme mee in onze missie? Ter ondersteuning van ons sales team zijn wij op zoek naar twee commerciële medewerkers (2e of 3e jaars mbo/hbo-stage) die ons team komen versterken bij commerciële activiteiten. Jij ondersteunt het team voor- en achter de schermen. We zoeken commerciële toppers die met een gezonde dosis lef de regionale ondernemers durft te challengen om te kiezen voor duurzamere en vitalere mobiliteit voor zichzelf én hun medewerkers. Hoeveel zakelijke lease abonnementen denk jij te kunnen afsluiten?

Wat zijn je taken?
-Je bent het aanspreekpunt (per mail, telefonisch of fysiek) voor de klanten die jij aan je weet te binden;
-Je helpt tijdens onze flyer weken;
-Je ondersteunt het team tijdens evenementen (beurzen, netwerkbijeenkomsten, overige);
-Je doet telefonisch acquisitie (zakelijke lease abonnementen);
-Je bezoekt zakelijke klanten (indien mogelijk);
-Je stelt offertes op voor onze klanten;
-Je doet actief mee tijdens onze sales overleggen;
-Je voert administratieve werkzaamheden uit.

Wat verwachten we van jou?
-Je doet een MBO/HBO studie (2e of 3e jaar);
-Je bent communicatief vaardig (mondeling/schriftelijk);
-Je hebt doorzettingsvermogen, lef en durf;
-Je bent enthousiast;
-Je hebt overtuigingskracht;
-Je hebt ontzettend veel zin om samen met ons er een leuke (stage)tijd van te maken.

Wat bieden wij jou?
-Werken in een jong en dynamisch team;
-Een leuke werkplek voorzien van alle gemakken (we faciliteren ook thuiswerken);
-De kans om je zelf te ontwikkelen en door te groeien in jouw vakgebied;
-Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Ben jij het commerciële talent die wij zoeken en lijkt het jou leuk om ons Deelfiets Nederland team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: oumar.sylla@deelfietsnederland.nl.

STAGE VACATURE

Per februari 2022 zijn wij op zoek naar een Front Office Medewerker!

Wie is er nou geen voorstander van een duurzamere en vitalere samenleving? Deelfiets Nederland bestaat uit een jong en gepassioneerd team dat zich iedere dag inzet voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gebruiker willen wij met onze (elektrische) deelfietsen vrijheid en gemak laten ervaren.

In 2018 zijn we gestart met Zwolse Deelfiets, maar inmiddels heeft het concept zich doorontwikkeld tot Deelfiets Nederland, zodat we stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze elektrische deelfietsen. Help jij ons mee om deelfiets specialist nummer 1 van Nederland te worden? Deelfiets Nederland biedt jou een complete stage, waarbij jij de ruimte én begeleiding krijgt om je te kunnen ontwikkelen.

Frontofficemedewerker stagiaire bij Deelfiets Nederland
Als Frontoffice medewerker ben jij een aanspreekpunt voor onze klanten, relaties en gasten. Enthousiast sta jij klanten of gebruikers te woord. Je probeert hen te helpen bij hun vragen. Jij verbindt de klant door naar de juiste persoon binnen onze organisatie. Jij houdt toezicht op de mail en pakt verschillende flexibele taken binnen onze organisatie op. Je fungeert ondersteunend richting je collega’s.

Wat verwachten we van jou?
-Je doet een MBO/HBO-studie (2e of 3e jaars);
-Je bent communicatief vaardig (mondeling/schriftelijk);
-Je hebt doorzettingsvermogen, lef en durf;
-Je bent enthousiast;
-Je bent flexibel;
-Je hebt ontzettend veel zin om samen met ons er een leuke (stage)tijd van te maken.

Wat bieden wij jou?
-Werken in een jong en dynamisch team;
-Een leuke werkplek voorzien van alle gemakken (we faciliteren ook thuiswerken);
-De kans om je zelf te ontwikkelen en door te groeien in jouw vakgebied;
-Fiets van de zaak (mits gewenst).

Kom jij ons team versterken?
Ben jij de frontoffice medewerker die wij zoeken en lijkt het jou leuk om ons Deelfiets Nederland team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: oumar.sylla@deelfietsnederland.nl.

VACATURE

Enthousiaste chauffeur(s) gezocht!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch team? Bij Deelfiets Nederland zijn we op zoek naar enthousiaste chauffeurs om onze deelfietsen en bezorgfietsen van A naar B te brengen. Deelfiets Nederland zet zich iedere dag in voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gebruiker willen wij met onze deelfietsen en bezorgfietsen vrijheid en gemak laten ervaren.

In 2018 zijn we gestart met Zwolse Deelfiets, maar inmiddels heeft het concept zich doorontwikkeld tot Deelfiets Nederland, zodat we stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze deelfietsen. Bij het uitbreiden naar meerdere regio’s hoort natuurlijk ook een uitbreiding van het team. Kom jij ons team versterken?

Chauffeur bij Deelfiets Nederland

Als chauffeur bij Deelfiets Nederland ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van onze deelfietsen en bezorgfietsen naar de juiste locaties. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het ophalen van de fietsen wanneer deze toe zijn aan onderhoud. Soms hebben de bezorg- en deelfietsen ook onderhoud nodig op locatie en daarom ben jij niet bang om vieze handen te krijgen. Wij zullen je alles leren over het onderhoud van de fietsen, zodat je deze met gemak kunt repareren wanneer het nodig is!  

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je vindt het niet erg om lange afstanden te rijden;
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar;
  • Je vindt het leuk om aan de fietsen te sleutelen;
  • Je bent betrokken en flexibel.

Wat bieden wij?

  • Je komt werken in een jong en dynamisch team;
  • Een leuke werkplek voorzien van alle gemakken;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Een fiets van de zaak (mits gewenst);
  • Een goed salaris.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de chauffeur die wij zoeken en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: oumar.sylla@deelfietsnederland.nl