Deelfiets Nederland

Wij kiezen ervoor om onze fietsen te delen...

Ben jij als bedrijf op zoek naar een gezond, duurzaam en gebruiksvriendelijk vervoermiddel voor jezelf, 
je werknemers of je zakelijke relatiesMet alle berichten over klimaatverandering, duurzaamheid en mobiliteit kunnen we er niet meer omheen dat elektrische fietsen hip, praktisch en een goed alternatief voor de auto op korte afstandsritten zijn.   

Met onze elektrische fietsen maak je indruk op je zakelijke relaties en sluit je als bedrijf aan bij de laatste trends op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. Onze elektrische deelfietsen zijn robuust en elegant tegelijk. De elektrische technologie is professioneel verwerkt in onze fietsen en door het lichte gewicht van de fiets heeft de gebruiker de mogelijkheid te kiezen om wel of geen gebruik te maken van de elektrische ondersteuning. Daarnaast zijn onze fietsen voorzien van een slim slot dat met onze Deelfiets Nederland app te ontgrendelen is.  

Veel bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om per fiets naar hun afspraken te gaan en de auto te laten staan. Fietsen is een gezonder alternatief voor je werknemers en je zult merken dat je medewerkers fris en opgewekt aankomen op hun afspraak. De gezondheid en vitaliteit van je medewerkers kunnen een belangrijke rol spelen in het succes van je bedrijf. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen door onze elektrische fietsen met je te delen.  

Hoe werkt Deelfiets Nederland zakelijk?

Voor een vaste prijs per maand kun je als bedrijf gebruik maken van onze elektrische fietsen. Onze fietsen zijn voorzien van een witte of zwarte kleur en wij bieden jou de mogelijkheid de fiets te personaliseren door middel van zijborden bij de bagagedrager die voorzien kunnen worden van bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Heb je voorkeuren voor je fiets en weet je niet zeker of dit mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons uitgangspunt is dat de gebruiker gemak en vrijheid dient te ervaren.  

De voordelen op een rij

Per elektrische fiets betaal je een vast bedrag per maand
Maak onbeperkt gebruik van de fiets
Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
Verzekering en onderhoud inbegrepen

Er wordt een vervangende fiets geleverd bij onderhoud

Personaliseer je fiets in je eigen huisstijl
Eenvoudig te bestellen via onze website