Deel-mee/

Investeer in dé slimste mobiliteitsoplossing voor jouw stad!

In 2018 is onze reis als Zwolse Deelfiets begonnen. Met veel enthousiasme hebben we veel Zwolse bedrijven kunnen voorzien van ons Deelfiets concept. Ook de gemeente Zwolle zag mogelijkheden voor ons en zo konden we een aantal openbare plekken voorzien van onze elektrische fietsen. Zo zijn we er voor de stad!

De groei van Deelfiets Nederland
In 2020 zagen we meer kansen in de markt. Onze naam hebben we veranderd naar Deelfiets Nederland. Hiermee spreken wij onze ambities uit.

Afgelopen maanden hebben wij ons concept verder uitgerold in opdracht van Gemeente Kampen en provincie Groningen. Ons meest recente succes is het winnen van een grote aanbesteding in de provincie Friesland. Dankzij deze aanbesteding staan wij vanaf februari 2021 op 19 nieuwe locaties in Friesland. We groeien!

De volgende stap
Naast de groei in fietsen willen wij ons eigen platform verder ontwikkelen en ons team verder uitbreiden. Hiervoor zoeken we een financiering die past bij onze doelstellingen. In 2021 willen wij deze groei realiseren en daarom zijn wij gestart met onze campagne om € 250.000,- op te halen.

Dit bieden we onze jou aan:

  • Je investeert voor 5 jaar een bedrag in Deelfiets Nederland BV
  • Hierover ontvang je 6% rente op jaarbasis
  • Per kwartaal ontvang je rente en aflossing
  • Het eerste jaar is aflossingsvrij
  • Je kunt al meedoen vanaf € 250,-

Bij deze vorm heb je de zekerheid dat er elk kwartaal een overschrijving plaatsvindt. Zo komt je investering weer bij je terug met een aantrekkelijke rente.

Deel jij ook mee?