Friesland actie

Hallo Fryslân!

Laten we fietsen.

Sinds vorig jaar zomer staan er op maar liefst 24 bus- en treinstations in heel Friesland, reguliere deelfietsen beschikbaar voor inwoners, forensen en bezoekers van de provincie. Als deelfiets gebruiker kun je door middel van een QR-code, een telefoon en de Deelfiets Nederland app een fiets ontgrendelen en voor gebruik meenemen.

Om op een gezonde, veilige en leuke manier een vervoermiddel aan te bieden heeft Deelfiets Nederland een mooie actie bedacht.

In de maanden mei, juni en juli kun je voor een speciaal tarief van €1,- per uur en max €4,- per dag gebruik maken van een deelfiets.*

Daarnaast zal er in elke maand verschillende leuke cadeaus verloot worden onder de gebruikers van de deelfietsen. Zo wordt er in de maand mei aan 2 personen een week gratis fietstegoed verloot, in de maand juni maak je als gebruiker kans op twee gratis dagkaarten van Arriva en in de maand juli kun je 2 x 2 vrijkaarten winnen voor het Fries Museum.

Friesland, laten we tijdens de mooie dagen genieten van het heerlijke weer en de prachtige omgeving. Onze deelfietsen staan te wachten om gedeeld te worden met jullie.

*Actie duurt tot 31 juli 2022. 

Download hier de Deelfiets Nederland app