Deelfiets Nederland

Van Zwolse Deelfiets
naar Deelfiets Nederland

Van Zwolse Deelfiets naar Deelfiets Nederland

In 2018 is Zwolse Deelfiets opgericht. Met Zwolse Deelfiets wilden we door middel van onze elektrische deelfietsen zowel de particuliere als zakelijke markt voorzien van vrijheid en gemak. In onze beginjaren waren we vooral actief in Zwolle en omgeving. Echter kregen we steeds meer aanvragen buiten de Zwolse grenzen. Door deze landelijke groei wilden wij ons als organisatie ook graag verder ontwikkelen en op een andere manier profileren.

Zo hebben we in 2020 een naamswijziging doorgevoerd. Zwolse Deelfiets is verder gegaan onder de naam Deelfiets Nederland. Inmiddels zijn wij doorgegroeid van een lokale aanbieder tot een landelijke aanbieder in de (deel)mobiliteitsmarkt.

Het concept
Het concept van Zwolse Deelfiets heeft zich doorontwikkeld tot een deelfietssysteem waarbij onze eigen ontwikkelde Deelfiets Nederland app en ons platform centraal is gaan staan. Hiermee maken we het delen van onze elektrische en reguliere fietsen nog slimmer, leuker en innovatiever. Naast dat wij onze app en het platform voor onze eigen deelfietsen gebruiken, delen wij het concept ook met ondernemers die een eigen deelmobiliteitsoplossing nodig hebben.

Verder bedienen we met Deelfiets Nederland de horeca met onze robuuste en elektrische bezorgfietsen. Dit in combinatie met het platform en de app. Hiermee maken we het mogelijk dat de horeca de maaltijden op een slimme, data gedreven en innovatieve manier kan bezorgen.

Meer weten?
Wil je meer weten over ons deelfietsaanbod, onze locaties, de tarieven en wat we nog meer doen met Deelfiets Nederland? Klik dan verder.