Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Het jaar 2022 is alweer bijna voorbij. Wat een jaar hebben wij achter de rug en wat kijken wij vol trots terug op wat wij als organisatie hebben bereikt.

Een jaar waarin wij onze plek hebben weten te vinden in ons nieuwe kantoor aan de Wilhelm Röntgenstraat te Zwolle, waarin we ons team hebben uitgebreid en verschillende nieuwe deelfietsprojecten hebben mogen starten.

Van Zwolle naar Kampen, van de Achterhoek naar Ommen/Dalfsen, van Groningen naar Friesland, van Arnhem naar Nijmegen en van Enschede naar de Weerribben. We zijn er nog niet, nog meer mooie deelfietslocaties en mooie deelfiets projecten komen eraan.

Onze deelfietsen hebben duizenden fietskilometers gemaakt, we hebben duizenden nieuwe deelfietsgebruikers mogen verwelkomen en honderden nieuwe bezorgfietsen klanten mogen helpen aan bezorgfietsen.

Ook hebben we in het afgelopen jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze app en platform. We hebben nieuwe features toegevoegd en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd.

Wij gaan ongehinderd door met onze doelen en dromen. De grootste en slimste deelfietsaanbieder van Nederland worden. Het autogebruik, CO2 uitstoot en verkeersdrukte verminderen. Wij willen van elke fiets een deelfiets maken. En dat is mogelijk!

Fijne feestdagen en een gezond, vitaal en gelukkig nieuwjaar!