NIEUWS: Groningen, here we come!

NIEUWS: Groningen, here we come!

NIEUWS: Groningen, here we come!

Met gepaste trots maken wij het nu wereldkundig. Onze elektrische deelfietsen staan binnenkort in… Groningen!

Binnenkort beginnen wij op P+R Hoogkerk met het leveren van onze diensten. In totaal zullen er 24 elektrische deelfietsen beschikbaar gesteld worden voor de inwoners, reizigers, forensen en studenten van Groningen.

In samenwerking met Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Groningen Bereikbaar, ViaHub, Reisviahub | Groningen Drenthe en OV Bureau Groningen Drenthe is dit project tot stand gekomen.

Hubs
P+R Hoogkerk is een van de ruim vijftig ‘hubs’ in Groningen en Drenthe. Reizigers kunnen hier overstappen, bijvoorbeeld van de ene op de andere bus of van de auto op de fiets. De hubs krijgen steeds meer voorzieningen om de mobiliteit in Groningen te verbeteren.

Slimme mobiliteit
Onze doelstelling is o.a. om het autoverkeer in de stad te beperken. Deelfiets Nederland maakt het mogelijk om op een snelle, veilige en duurzame manier op een bestemming te komen.

Uniek systeem met innovatieve app

Onze deelfietsen leveren wij in onze abri met slimme sloten, eigen innovatieve app en een uniek ophangsysteem. De elektrische fietsen worden direct opgeladen via ons lock and load systeem, zodat elke gebruiker optimaal gebruik kan maken van onze deelfietsen.

Let op! De locaties kunnen sinds de publicatie van dit nieuwsbericht zijn gewijzigd. Kijk voor de actuele locaties en beschikbaarheid op https://www.deelfietsnederland.nl/locaties/ of in de Deelfiets Nederland App.