Vacature: Enthousiaste chauffeur(s) gezocht! (M/V)

Vacature: Enthousiaste chauffeur(s) gezocht! (M/V)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch team? Bij Deelfiets Nederland zijn we op zoek naar enthousiaste chauffeurs om onze deelfietsen en bezorgfietsen van A naar B te brengen. Deelfiets Nederland zet zich iedere dag in voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gebruiker willen wij met onze deelfietsen en bezorgfietsen vrijheid en gemak laten ervaren.

In 2018 zijn we gestart met Zwolse Deelfiets, maar inmiddels heeft het concept zich doorontwikkeld tot Deelfiets Nederland, zodat we stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze deelfietsen. Bij het uitbreiden naar meerdere regio’s hoort natuurlijk ook een uitbreiding van het team. Kom jij ons team versterken?

Chauffeur bij Deelfiets Nederland

Als chauffeur bij Deelfiets Nederland ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van onze deelfietsen en bezorgfietsen naar de juiste locaties. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het ophalen van de fietsen wanneer deze toe zijn aan onderhoud. Soms hebben de bezorg- en deelfietsen ook onderhoud nodig op locatie en daarom ben jij niet bang om vieze handen te krijgen. Wij zullen je alles leren over het onderhoud van de fietsen, zodat je deze met gemak kunt repareren wanneer het nodig is!  

Wat verwachten we van jou?

·         Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

·         Je vindt het niet erg om lange afstanden te rijden;

·         Je bent fulltime of parttime beschikbaar;

·         Je vindt het leuk om aan de fietsen te sleutelen; 

·         Je bent betrokken en flexibel.

Wat bieden wij?

·         Je komt werken in een jong en dynamisch team;

·         Een leuke werkplek voorzien van alle gemakken;

·         De kans om jezelf te ontwikkelen;

·         Een fiets van de zaak (mits gewenst);

·         Een goed salaris. 

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de chauffeur die wij zoeken en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: oumar.sylla@deelfietsnederland.nl