Hoera wij bestaan 3 jaar!

Hoera wij bestaan 3 jaar!

6 Maart 2018, de dag waarop Zwolse Deelfiets is ontstaan. Wat is de tijd voorbijgevlogen! Een mooi moment om toch even bij stil te staan. Want wat is er in de afgelopen 3 jaar wel niet allemaal gebeurd? 

We gingen van 2 personen, naar een compleet team van maar liefst 14 personen. Van 4 deelfietsen, naar honderden fietsen waaronder reguliere-, elektrische-, bureau- en bezorgfietsen. Van geen kantoor, naar een inmiddels te klein kantoor. En dan de grootste verandering… Van Zwolse Deelfiets naar Deelfiets Nederland! Naast het delen van fietsen met Zwolle, delen wij nu ook in Kampen, Groningen, Friesland en we gaan zelfs delen in de Randstad. 

Hoe wij er met Deelfiets Nederland nu voor zouden staan, hadden wij 3 jaar geleden niet durven dromen. Het was en is nog steeds hard werken, en dat zullen we ook blijven doen om onze ambities waar te maken. Onze grootste ambitie is nog steeds om hét Deelfiets platform van Nederland te worden, en wat zijn wij goed op weg. 

Wij willen jullie (familie, vrienden, collega’s, partners, klanten en ons netwerk) allemaal bedanken voor jullie steun en enthousiasme. Blijf ons volgen en steunen, want onze ondernemersdroom gaat door en dat kunnen wij alleen samen.

The story continues…