Onze deelfietsen zijn nu ook zichtbaar in de 9292-app!

Onze deelfietsen zijn nu ook zichtbaar in de 9292-app!

Met trots kunnen wij mededelen dat we recentelijk een mooie samenwerking zijn aangegaan met het landelijke platform 9292. Het platform voorziet gebruikers van reisinformatie en biedt reisadviezen voor de verschillende vormen van openbaar vervoer in Nederland.

Door deze samenwerking is het vanaf nu mogelijk dat reizigers bij het plannen van een reis in de 9292-app, kunnen zien waar onze publieke deelfietslocaties zich in de buurt bevinden. Vervolgens kunnen reizigers via de Deelfiets Nederland-app een van de beschikbare deelfietsen op een deelfietslocatie huren.

 

“Huren in de buurt”

De 9292-app heeft een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd “Huren in de buurt”, waarmee reizigers verschillende vervoersmiddelen kunnen huren om van A naar B te kunnen komen, of om het laatste stukje van hun reis af te kunnen maken. In de app worden onder andere fietsverhuurlocaties getoond, met daarbij de actuele beschikbaarheid van huurfietsen, waaronder ook onze deelfietsen. Reizigers die gebruikmaken van de 9292-app om hun trein- of busreis te plannen, kunnen dankzij deze functie nu gemakkelijk in dezelfde app zien waar ze in de buurt een deelfiets of een ander vervoermiddel kunnen huren. Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking met het reisplatform 9292 en stellen onze deelfietsen graag beschikbaar voor reizigers in Nederland.