VACATURE: FRONTOFFICE MEDEWERKER M/V (STAGE)

VACATURE: FRONTOFFICE MEDEWERKER M/V (STAGE)

Wie is er nou geen voorstander van een duurzamere en vitalere samenleving? Deelfiets Nederland bestaat uit een jong en gepassioneerd team dat zich iedere dag inzet voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gebruiker willen wij met onze (elektrische) deelfietsen vrijheid en gemak laten ervaren.

In 2018 zijn we gestart met Zwolse Deelfiets, maar inmiddels heeft het concept zich doorontwikkeld tot Deelfiets Nederland, zodat we stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze elektrische deelfietsen. Help jij ons mee om deelfiets specialist nummer 1 van Nederland te worden? Deelfiets Nederland biedt jou een complete stage, waarbij jij de ruimte én begeleiding krijgt om je te kunnen ontwikkelen.

Frontofficemedewerker stagiaire bij Deelfiets Nederland
Als Frontoffice medewerker ben jij een aanspreekpunt voor onze klanten, relaties en gasten. Enthousiast sta jij klanten of gebruikers te woord. Je probeert hen te helpen bij hun vragen. Jij verbindt de klant door naar de juiste persoon binnen onze organisatie. Jij houdt toezicht op de mail en pakt verschillende flexibele taken binnen onze organisatie op. Je fungeert ondersteunend richting je collega’s.

Wat verwachten we van jou?
-Je doet een MBO/HBO-studie (2e of 3e jaars);
-Je bent communicatief vaardig (mondeling/schriftelijk);
-Je hebt doorzettingsvermogen, lef en durf;
-Je bent enthousiast;
-Je bent flexibel;
-Je hebt ontzettend veel zin om samen met ons er een leuke (stage)tijd van te maken.

Wat bieden wij jou?
-Werken in een jong en dynamisch team;
-Een leuke werkplek voorzien van alle gemakken (we faciliteren ook thuiswerken);
-De kans om je zelf te ontwikkelen en door te groeien in jouw vakgebied;
-Fiets van de zaak (mits gewenst).

Kom jij ons team versterken?
Ben jij de frontoffice medewerker die wij zoeken en lijkt het jou leuk om ons Deelfiets Nederland team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: michael.wolf@deelfietsnederland.nl.